Društvo

Još dva nova gradilišta

Radovi na pripremi za asfalt odvijaju se nesmetano na petnaest lokacija u gradu. Mehanizacija je danas radila na još dva nova gradilišta u Ulici Treće sandžačke brigade i u Ulici Ismeta Mujezinovića. Sutra će radovi biti okončani u naselju Pobrđe.

Mehanizacija preduzeća Novi Pazar – put, ali i podizvođača, koji su anagažovani kako bi svi radovi bili završeni na vreme. Pomoćnik gradonačelnika, zadužen za infratsrukturu Nihad Hasanović je u jutarnjem programu izjavio da se radovi odvijaju planiranom dimanikom, te da se sve stiže na vreme.

U Novom Pazaru je još novih gradilišta, mehanizacija je radila i u  kraku Ulice Treće sandžačke brigade, ali i u Ulici Ismeta Mujezinovića.

Podsećamo u Novom Pazaru za asfalt se pripremaju tri kraka Pribojske ulice, Radi se u Pljevlajskoj ulici, tri kraka UliceRuđera Boškovića, biće sređen i krakj Sjeničke ulice, Ulice u Selakovcu Duborvačka 404,410, 412. Za asfalt se priprema i krak Ulice generala Živkovića,  a radovi su okončani u naselju Pobrđe, pa će u tom delu grada sutra biti postavljen asfalt.

 

Podeli