DruštvoPolitikaVesti

Hasanović poručio nadri inženjerima da nemaju argumente za kritike

Pomoćnik gradončelnika Nihad Hasanović demantovao je odbornike opozicije, koji su na poslednjem skupštinskom zasedanju optužili gradsku vlast da radi selektivno i da asfaltira ulice u naseljima, gde ima svojih glasača i poručio  da je Sandžačka demokratska partija najveća partija u gradu, da su simpatizeri te stranke u svakom naselju i ulici i to u velikom broju, tako da nema mesta takvim neistinama.

On ocenjuje da su  takve optužbe dokaz straha opozicije, jer građani prepoznaju da aktuelna vlast radi za dobrobit svih građana i da to dokazuje brojnim kapitalnim investicijama u različitim oblastima.

„Nikada nikoga nismo kažnjavali, radimo tamo gde su stekli uslovi, gde imamo kompletnu dokumentaciju i dozvolu. Za preko 60 uica u gradu smo potpisali ugovore. Ne ulažemo samo u putnu infrastrukturu, već i u svim oblastima. Očekujemo otvaranje urgentnog bloka, koji će koristiti ne samo Novopazarcima, već i stanovnicima svih okolnih gradova. Radimo oko Opšte bolnice. Ulažemo u sport, atletski stadion, sportko-rekreativni centar su mesta gde se mladi okupljaju u velikom broju. Počinje festival sevdaha. Lako je njima neki nadri inženjeri sa kamerom obilaze naselja i pričaju, ali mi radimo i dela su najbolji dokaz. Mi smo uvek otvoreni za konstruktivne predloge. Pozivam građane da se za sve informacije obrate nama, kao što radi i veliki broj njih, kji se svakodnevno raspituju u gradskoj upravi kada i koji radovi će se raditi u narednom periodu“, rekao je Hasnaović.

U novopazarskom naselju Bukreš radi se i na sanaciji  makadamskog puta od Biserovačke prema Vojnićima sa izradom vodovodnih kanala i propusta, gde se postavljaju betonske cevi. Nakon ovih radova održavanje će biti  olakšano, jer je nakon svake kiše voda je odnosila put. Meštani kažu da će ovi radovi biti značajni i za celo naselje.

Hasanović dodaje da se ovih dana na uređenju radi u Dubrovačkoj 405 ulici, u Svojboru,  radi se na parternom uređenju dečijeg igrališta na atletskom stadionu i oko hotela, krakovi ulice ruđera Boškovića, Murska ulica, biće sređen plato iza strae lučne zgrade, a u planu je dase radi i raskrsnica kod bolnica. Hasanović kaže da će ovih dana i JKP “Vodovod i kanalizacija” raditi na rekonstrukciji vodovodne mreže.

Podeli