Društvo

“Ne bacaj smeće- sadi cveće”,

Pod sloganom “Ne bacaj smeće- sadi cveće”, ovih dana radnici “Gradske čistoće” postavljaju ukrasne sadnice na zelenim površinama u gradu.  Građani Novog Pazara sa kojima smo razgovarali kažu da podržavaju uređenje zelenih površina, ali I apeluju na sve da  čuvaju sadnice, koje ulepšavaju naše okruženje,  kako bi naš grad bio što uredniji.

Cvetni aranžmani u centru grada, kod gradskog bedema, u parku, poslednjih dana našem gradu daju još lepši izgled. Cvetnom dekoracijom I drugim metrijalom, radnici Zelenila trude se da naš grad predstojeći Bajram dočeka u što lepšem ruhu. Građani sa kojima smo razgovarli kažu da zelenih površina treba da ima u što većem broju, te apeluju na sve građane da ih čuvaju. Sve akcije uređenja zelenih površina sprovode se pod sloganom “Ne bacaj smeće-sadi cveće”.

Poruku da prirodu treba čuvati poslali su i najmlađi. Uređenje zelenih površina u Novom Pazaru je u toku. Radnici radne jedinice Zelenilo “Gradske čistoće”, danas su radili  na postavljanju cveća u gradskom parku.

Od početka proleća, radnici “Gradske čistoće” neumorno rade na sređivanju zelenih površina. Broj cvetnih parcela je na teritoriji grada svakog dana sve veći.

Podeli