Društvo

“Pomozi komšiji“

Predstavnici Srpske napredne stranke u okviru humanitarne akcije “Pomozi komšiji“ obišli su porodicu Stanić i donijeli joj paket sa osnovnim životnim namirnicama.

Humanitarnu akciju “Pomozimo komšiji“ članovi Srpske napredne stranke sprovede redovno godinama unazad. Oni najčešće obilaze stare i bolesne osobe, porodice koje žive u veoma udaljenim i nepristupačnim selima. Ovog puta predstavnici SNS obišli su porodicu Stanić koja nema svoj krov nad glavom i nema izvore prihoda. Ova tročlana porodica privremeno živi u prostorijama Zdravstvene stanice “Lukare“.

Domaćin, Manojlo Satnić, koji živi sa suprigoom i ćerkom,  kaže da mu je najveća briga gdje će živjeti ukoliko ga prinudno isele iz prostorija u ove Zdravstvene stanice, i nagalašava, da mu je veliko olakšanje što su ga posjetili članovi Srpske napredne stranke.

” Mi smo ih danas obradovali sa jednim paketom koji sadrži osnovne životne namirnice i nastavićemo u budućnosti da pomažemo svim porodicama kojima je potrebna pomoć “, kaže član Srpske napredne stranke u Novom Pazaru, Milan Kožović.

Predstavnici SNS-a kažu da će nastaviti sa akcijom „Pomozi komšiji“, ali i pozivaju sve sugrađane da slijede primjere i pomognu porodici Stanić.

Podeli