Društvo

Savremenija stomatološka dijagnostika u Novom Pazaru

Građanima Novog Pazara i regiona od danas je dostupna savremena stomotološka oprema, koja omogućava najasavremenije snimanje zuba i regije glave sa minimalnom dozom zračenja. U novom privatnom rendgen centru  BULEVAR- 3D X rade kvalifikovani radnici, koji su prošli potrebne obuke za rad na ovim aparatima poslednje generacije.

Za  20 sekundi, koliko traje snimanje, građani, ali i stomatolozi imaju kvalitetniju digitalnu sliku stanja  zuba i regije glave pacijenta. Ovaj savremeni aparat, jedan je od najboljih u svetu, a dostupan je i Novopzaracima od danas u novootvorenom centru BULEVAR 3D .

“Bio sam u mnogim rendgen centrima , ali je ovaj najopremljeniji savremenom opremom, koji sam video. Ova rendgen dijagnostika čini stomatologe i pacijente bezbednijim, jer smo definistivno izašli iz mraka i više definitivno ne postoji nijedan detalj, koji ne može da se otkrije. Što se tiče patologije, ovaj centar sa savremenom opremom apsolutno zadovoljava sve potrebe stomatologa”, rekao je dr stomatologije Tomislav Živanović.

Ono što je značajno za pacijente, ovaj digitalni aparat omogućava  i manju dozu zračenja, a za kvalitet snimka garantuju stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom.

“Deset puta manje zrači, nego ostali aparati. Za decu takođe postoji program, sa minimalnim dozama zračenja . Što se tiče kvaliteta snimka, ovde radi stručan kadar, radnici koji su školovani i prošli su određene obuke za rad sa ovom opremom. Sa medicinskim apartima radim već 25 godina i mogu d apotvrdim da su ovo aparati najnovije generacije u svetu”, kaže ispred Bulevara 3Dx Amer Škrijelj.

Živanović dodaje da ovaj aparat može da se koristi i u još nekim medicinskim granama.

“Velike su mogućnosti ovog aparata. Pokriva sve potrebe  stomatologije, može da se koristi i u otorinolaringologiji,  maksilofacijalnoj hirurgiji, za snimak vratne kičme i još mnogo toga”,

BULEVAR 3Dx nalazi se u Ulici Šabana Koče iza stare lučne zgrade, a ukoliko ste penzioner ili student sa indeksom i čekom možete ostvariti popust od 20 odsto. Pacijeneti ovde  brzo dobijaju snimak na filmu ,disku ili mejlu.

 

 

 

Podeli