Društvo

Zahvalnost za humanost

Povodom uspešno realizovane akcije prikupljanja novogodišnjih poklon paketića za decu sa smetnjama u razvoju, u prostorijama novopazarske Kancelarije za mlade organizovan je svečani koktel. Tom prilikom predstavnicima škola i drugih organizacija, koje su dale doprinos da preko 150-toro dece dobije poklone, uručene su zahvalnice.

Među onima koji su dobili poklon je i Ajša Karišik. Zajedno sa svojim drugarima ona je učestvovala u novogodišnjoj proslavi. Bilo je, kaže, veselo, a pokloni su ih mnogo obradovali.

”Mnogo sam zadovoljna. Svi su fini prema meni i ljubazni… dobri ljudi. Zahvaljujem Novom Pazaru, Udruženju psihologa. Bilo nam je veselo i lepo na žurki”, kaže Ajša.

U ime Udruženja psihologa potpredsednica Marija Tiosavljević, izrazila je zadovoljstvo i zahvalila Kancelariji za mlade koja je inicirala ovu akciju. ”Ovo je još jedan dokaz da je Novi Pazar grad humanih ljudi”, rekla je Tiosavljević.

Uspešno realizovana akcija, zapravo je bila povod ovog okupljanja, a zadovoljstvo i izrazi zahvalnosti svih učesnika su ono što obećava u smislu kontinuiteta i istrajnosti u ovakvim humanim aktivnostima.

U ime organizatora, Hivzo Bektović iz Kancelarije za mlade zahvalio je svima, i izrazio nadu da će se ovakve aktivnosti i saradnja nastaviti i ubuduće.

Kancelarija za mlade je ovom prilikom uručila zahvalnice humanim pojedincima, predstavnicima škola i drugih organizacija, kao i predstavnicima medija koji su doprineli uspešnoj realizaciji akcije. Među njima je i RTV Novi Pazar.

S.Lj.

Podeli