Sport

Đokić: Uradili smo dobar posao

Trener košarkaša Novog Pazara Boško Đokić rekao je danas da je zadovoljan kako njegovi igrači koriste prvenstvenu pauzu, kao i da očekuje da će ekipa spremno dočekati nastavak takmičenja u Drugoj ligi.

“Naša pauza je nešto duža, pošto smo meč 13. kola sa Žarkovom odigrali ranije. Iako rezultatski dobro stojimo, ništa nije završeno. Imali smo sitnih povreda i bolesti, još uvek čekamo da se oporavi Marko Ilić, ali uradili smo dobar posao. Cilj je da dodatno podignemo nivo fizičke pripremljenosti i još bolje povežemo linije unutar tima”, rekao je Đokić.

Posle polovine šampionata, Novi Pazar je trećeplasirani u ligi sa devet pobeda i četiri poraza, koliko ima i Mladost iz Smederevske Palanke na drugom mestu.

“Deluje da imamo dobar raspored u nastavku, ali dolaze nam snažni rivali. Ukazala se šansa da se plasiramo u elitu, pitanje je i kako ćemo psihološki odreagovati. Ima tu iskusnih i manje iskusnih igrača, ali nadam se da to neće predstavljati problem”, naveo je Đokić.

Pazarce očekuju još dva prijateljska meča do utakmice 14. kola protiv Kolubare LA iz Lazarevca, koja je na programu 21. januara u dvorani Pendik.

“Sutra sledi prijateljsko odmeravanje snaga sa Železničarom u Čačku, a poslednji rival u pripremnom periodu, u sredu u dvorani Pendik, biće Ibar iz Rožaja. Biće to dobra provera protiv učesnika Balkanske lige”, ocenio je Đokić.

On je naglasio da će u nastavku drugoligaškog takmičenja njegovoj ekipi trebati pomoć publike.

“Pozivam sve ljubitelje sporta i košarke da nam pomognu”, apelovao je Boško Đokić.

M. Minić

Podeli