Društvo

Nagrada „Najbolji poslodavac“ Firmi „Numanović“

 

Najbolji poslodavac u Srbiji, u kategoriji srednjih preduzeća, ove godine je prema odluci Nacionalne službe za zapošljavanje Firma „Numanović“ iz Novog Pazara. Danas su tim povodom dobitnika nagrade obišli gradonačelnik Novog Pazara i predstavnici Filijale Nacionalne službe zapošljavanja u Novom Pazaru.

Dobar rad Filijale Naciomalne službe za zapošljavanje u Novom Pazaru i uspešna saradnja sa poslodavcima, rezultirala je prepoznavanjem  tog truda od centrale u Beogradu pa je ove godine među 11 nagrađenih firmi čak dve iz Novog Pazara.

U Firmi „Numanović“smatraju da je nagrada rezultat dobre saradnje sa Filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje i Gradskom upravom. Zaposlili su ove godine 36 novih radnika.

Kroz lokalne akcione programe zapošljavanja i saradnju sa Filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje grad Novi Pazar će nastaviti da ulaže u ovu oblast, rekao je gradonačelnik Nihat Biševac.

Nagrade su veliko priznanje  novopazarskim firmama ali i i Filijali NSZ i gradu. Podsetimo da su grad Novi Pazar i ova služba prošle godine dobili nagradu i USAID-a za najbolje orgabnizovan Sajam preduzetništva.

Podeli