Sport

Ivanović nije ponudio ostavku

Trener FK Novi Pazar Mihajlo Ivanović kaže da je njegovoj ekipi potrebna pobeda kako bi izašla iz serije loših rezultata.

On je rekao da upravi kluba nije ponudio ostavku, kako su to preneli neki mediji.

Trener Plavih je na konferenciji za novinare rekao da nije prijatno izgubiti a pogotovu kada je očekivao pobedu. Prema njegovim rečima, čak šesnaestorica igrača nisu u stanju da podnesu teret Super lige.

„Imamo problem u glavi a ne u nogama i lopti. Od 22 igrača, njih 16 nij espremno da izdrži teret, imaju psihičku barijeru”, rekao je Ivanović.

Na pitanje  „Da li je tačno da je upravi kluba ponudio ostavku”, on je rekao da to nije učinio.

„Nisam ponudio ostavku, to je neistina. Sa ljudima iz kluba se nisam vidjao nekoliko dana tako da to nisam ni mogao da učinim”, rekao je Ivanović.

I portparol Redžep Korać je demantovao ovu informaciju rekavši da uprava kluba ne pregovara sa drugim trenerima.

„Ivanović je naš trener a da nije, ne bi bio na ovoj konferenciji. Ako on n eželi da bude trener, to je drugo”, kazao je Korać.

On je medije zamolio za razumevanje i obećao da će za naredne utakmice biti akreditovano više novinara.

„Učimo u hodu kako funkcioniše Super liga. Obećavam da će novinari imati bolji tretman, te da će ih više dobiti akreditaciju”, rekao je Korać.

Organizacioni odbor ove utakmice dobio je pohvale od Komesara za bezbednost i delegata. Meč je pratilo 17 medijskih kuća a bilo je akreditovano 70 medijskih radnika. U klubu kažu da je za ovu utakmicu prodato 6000 ulaznica.

(A. Grbović)

{youtube}tgjU5x6KOx8{/youtube}

Podeli