Hronika

Pucnjava u Novom Pazaru – jedna osoba teško ranjena

Novopazarac O. S. teško je ranjen, kada ga je, posle svađe, s dva metka pogodio komšija A.P. Do pucnjave je došlo oko 11.30 sati u blizini džamije Ahmed Vojvoda u Prvomajskoj ulici. Teško ranjeni O.S. je hitno prebačen u Bolnicu gde je operisan. Nakon operacije, koja je trajala punih pet sati, njegovo stanje je, kako su potvrdili lekari, sada stabilno.

Policija je izvršila uviđaj i saopštenjem za javnost nas obavestila da je, uz odobrenje nadležnog tužioca doneto rešenje o zadržavanju do 48 časova dvadesetsedmogodišnjem A.P. iz Novog Pazara, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivična dela, teško ubistvo u pokušaju nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

A.P. se tereti da je danas oko 11.300 časova iz pištolja pucao u pravcu šezdesetogodišnjeg muškarca, nanevši mu teške telesne povrede.

Na hirurškom odeljenju novopazarske Opšte bolnice, zatekli smo danas mnogobrojnu zabrinutu rodbinu i prijatelje teško ranjenog O.S. koji su, vidno potrešeni, iznenađeni i u šoku, čekali ishod petočasovnog operativnog zahvata. Ono što smo jedino uspeli da saznamo od dežurnog hirurga dr Enesa Zogića je da je pacijent van životne opasnosti.

S.Lj.

Podeli