Sport

Plavi „krote lavove“

Posle fijaska u Kragujevcu i prekinute serije od šest utakmica bez poraza, fudbaleri Novog Pazara susreću se sa, po tradiciji, neugodnom ekipom Bežanije.

Tim mladog stručnjaka Aleksandra Janjića, ostao je u neprijatnom sećanju navijačima Novog Pazara, jer je u prošlom prvenstvu slavio na Gradskom stadionu sa 2:1. Zbog te činjenice, ali i sa brojnim kadrovskim problemima, u taboru Novog Pazara, sa dosta opreza iščekuju subotnji duel.

 

„Utakmica u subotu nam je veoma značajna. Bežanija nije nimalo lak protivnik,jer bez obzira što su pri dnu tabele „lavovi“ su ekipa koja zna da igra fudbal“,kaže trener Novog Pazara Jovica Škoro.

Iskusni stručnjak je uveren, da,uprkos brojnim kadrovskim problemima, njegovi izabranici mogu da pruže kvalitetnu partiju, koja bi trebalo da bude krunisana pobedom pred vernim navijačima.

Da će „lavovi biti ukroćeni“ na Gradskom stadionu,veruje i Asmir Misini.

 Fudbaler koji pruža sve bolje igre, očekuje tešku utakmicu, no ubedjen je da uz maksimalno zalaganje cele ekipe i podršku publike, Novi Pazar može do važnih bodova.

 

Stručni štab „najstarijeg prvoligaša“ pred utakmicu sa Bežanijom, suočen je sa ogromnim kadrovskim problemima,naročito u odbrani. Zbog žutih kartona u konkurenciji za startnu postavu neće biti: Škrijelja, Viškovića i Lotinca,Babić i Prodanović su već duže povredjeni, a na povredu se žali i mladi Plojović,pa se očekuje da štoperski tandem čine: Gurdijeljac i Hasić.

 

Osmeh na licu Jovici Škoru i njegovim saradnicima, kao i navijačima vraćaju najbolji strelac Novog Pazara Kecap i „kreator igre“ Matić, koji će posle jednonedeljne pauze zbog suspenzije, odnosno bolesti, ponovo biti u timu.

Sa njima dvojicom, plavima će ipak biti lakše da „ukrote lavove“.

 

Utakmica:Novi Pazar-Bežanija igra se u subotu od 13 časova na Gradskom stadionu,u okviru 14.prvoligaškog kola. (E.N.)

Podeli