Sport

Konkurs za fudbalske sudije

Predsednik Fudbalskog saveza opština Novi Pazar, Raška i Tutin Senad Ljajić rekao je da je u toku konkurs za fudbalske sudije, kao i da taj savez želi da poboljša kvalitet takmičenja za mlađe kategorije.

“Obećali smo da ćemo raditi na omasovljenju sudijske struke, gde tražimo nove snage. Takođe, prioritet je jačanje liga za petliće i kadete, a želimo da pokrenemo i još neke ekipe kadeta. Bila bi to preteča kasnije seniorske lige na opštinskom nivou”, naveo je Ljajić.

Predsednik sudijske organizacije međuopštinskog fudbalskog saveza Enes Gegić istakao je da je neophodno da se ta organizacija omasovi, pa je pozvao zainteresovane iz Novog Pazara, Raške i Tutina da se jave na konkurs.

“Po završetku takmičenja na nivou Zapadne Srbije, u planu je formiranje škole za fudbalske sudije. Uz podršku saveza Zapadne Srbije i Raškog okruga, biće organizovana predavanja eminentnih stručnjaka. Nadam se dobrom odzivu”, kazao je Gegić.

On je pojasnio da se zainteresovani mogu obratiti fudbalskim sudijama koji dele pravdu na Ramazanskom turniru u malom fudbalu, svake večeri počev od 21.30 u staroj Hali sportova.

Prijave se mogu slati i putem zvaničnog sajta Fudbalskog saveza Raškog okruga (www.fsro.org).

M. Minić

Podeli