Politika

Merlin u Pazaru posle četiri godine

Posle četiri godine, bosansko-hercegovački kantautor Dino Merlin sutra ponovo u Novom Pazaru. Spektakularni koncert u sklopu velike turneje ”Hotel Nacional” održaće se na Gradskom stadionu.

 

Pre četiri godine Dino Merlin je nastupao na proslavi Dana grada u Novom Pazaru. Nesvakidašnji muzički spektakl desetinama hiljada tada prisutnih, ostao je u najlepšem sećanju. Mnogi od njih će i sutra ponovo doći da uz veliku balkansku zvezdu uživaju u dobro poznatim hitovima, ali i novim muzičkim ostvarenjima Dina Merlina koji, kako ističe, rado dolazi u Novi Pazar.

”Jako se radujem dolasku u Novi Pazar. Četiri godine je neki olimpijski period, a to je takođe vreme kada je obično pravim velike projekte. Tako će i ”Hotel Nacional zakucati na vrata Novog Pazara”, kaže Dino Merlin.

I ovaj put, on obećava da će novopazarskoj publici dati sebe u najboljem svetlu. Velika posećenost mu, kaže, imponuje, ali za ovu veliku balkansku zvezdu to nije od presudnog značaja.

Ono što je najbitnije, ističe, to je iskra u očima prisutnih koja najbolje potvrđuje uspešnost koncepta spajanja ljudi, na čemu se zasniva suštinska ideja ovog poznatog i priznatog bosansko-hercegovačkog, i delom novopazarskog kantautora Dina Merlina.

S. Lj.

Podeli