Politika

Mali glumci u ”Planeti tajni”

Povodom svetskog Dana pozorišta za mlade i decu, koji se obeležava 20.marta, polaznioci Škole glume, koju vodi Mitar Beloica, na sceni novopazarskog Kulturnog centra u subotu su premijerno izveli predstavu ”Planeta tajni”. Kako je najavljeno, ova predstava namenjena deci predškolskog i nižeg školskog uzrasta, imaće i nekoliko repriza.

Polaznici Škole glume, koja postoji koliko i samo profesionalno pozorište u Novom Pazaru, ovom premijerom, na zanimljiv i zabavan način iskazali su svoje glumačke veštine, šaljući tako poučne poruke vršnjacima o istinskim pravim vrednostima, kroz večitu borbu dobra i zla.

”Ovo je predstava koju su sa mentorom Mitrom Beloicom odradili polaznic Škole glume nižeg uzrasta do osmog razreda. Njih dvanaestoro je sada prvi put izašlo na scenu i to je njihovo ”vatreno krštenje”, rekao je zamenik direktora Regionalnog pozorišna Muzafer Župljanin.

Svi oni koji su propustili premijeru, ovu zanimljivu pozorišnu priču o Planeti tajni biće u prilici i narednih dana da pogledaju.

S. Lj.

Podeli