DruštvoVesti

Hasanović: Rekonstrukcija puta NP-RA značajna za bezbednost i privredu

Pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara, zadužen za oblast infrastrukture, Nihad Hasanović, izjavio je da je cilj da se do kraja kalendarske godine završe ranije planirani projekti. Hasanović smatra da je rekonstrukcija 18 km puta Novi Pazar – Raška značajna zbog bezbednosti učesnika u saobraćaju i privrednog razvoja čitavog kraja.

Ako vremenske prilike posluže, radiće se intenzivno do kraja godine na različitim lokacijama i infrastrukturnim projektima, kaže Hasanović. Ističe da je rekonstrukcija 18 km puta Novi Pazar – Raška jedan od najznačajnih projekata u u poslednjih nekoliko godina.

Projekat od krucijalne važnosti za ovaj region je i rekonstrukcija puta Novi Pazar – Tutin. Taj projekat se privodi kraju. Intenzivno se radi i na gradskim ulicama.

Osim toga, u Novm Pazaru se završava izgradnja toplane na biomasu, radi se obilaznica, rekonstruisaće se Osnovna škola “Desanka Maksimović”, a silni bitni projekti realizovaće se i u oblasti zdravstva čime su obuhvaćeni Opšta bolnica i Dom zdravlja.

A.N.

Podeli