Sport

U Trnavi očekuju uspešnu sezonu

Trener biciklista Trnave Bajram Kolašinac rekao je da će ovogodišnji kalendar takmičenja umnogome zavisti od epidemiološke situacije, ali da u tom klubu s nestrpljenjem očekuju april i prve trke u drumskom i planinskom biciklizmu.

“Sezona je počela pre nešto više od mesec dana državnim prvenstvom u ciklokrosu u Velikom Gradištu. Tu je bronzu kod kadeta uzeo naš Denis Ćatović, a osvojili smo i po jedno peto, šesto i sedmo mesto. Spremni smo za naredne izazove, ali postoji opasnost da neke trke budu odložene ili otkazane zbog situacije sa koronavirusom”, rekao je Kolašinac.

On je dodao da veruje da mladi biciklisti Trnave mogu da ostvare dobre rezultate u 2021. godini i da su neki od njih odavno skrenuli pažnju na sebe.

“Tu pre svih mislim na kadeta Almira Ljucu, od kojeg očekujem da postane reprezentativac. Imaćemo i mlađe kadete, poletarce i mlađe poletarce”, naveo je Kolašinac.

Bajram Kolašinac je najavio i da će trojica njegovih učenika Admir Kolašinac, Nermin Ćatović i Amin Salković i ove sezone voziti za ekipu Partizana.

M. Minić

Podeli