Sport

Kolašinac: Utakmica protiv Rada određuje sudbinu Novog Pazara (nedelja, 14.00)

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas da od ishoda utakmica s Radom, koja se igra u okviru 12. kola Super lige Srbije, zavisi i sudbina njegove ekipe.

“Meč stiže u nezgodnom trenutku, posle ubedljivog prvenstvenog poraza od TSC-a i ispadanja iz Kupa od Čukaričkog, istina sa sa kombinovanim timom. Pobeda nas vodi ka sredini tabele, a poraz verovatno ispod crte”, rekao je Kolašinac.

Novi Pazar je 14. na superligaškoj tabeli sa 12 bodova, tri više od Rada na 16. mestu.

“Dobro smo trenirali i verujem da možemo do pobede. Rad ima dobru ekipu, koja je pojačana u finišu prelaznog roka. Hendikepirani smo što nema navijača. Sa 1.000 ili barem 500 ljudi na tribinama, ne bih sumnjao u trijumf”, naveo je Kolašinac.

Ofanzivni vezista Pazaraca Bojica Nikčević ocenio je da je recept za pobedu agresivnost u duelima, uz dominaciju na sredini terena.

“Rad je kvalitetan tim, koji odnedavno ima novog trenera (Milana Milanovića). Pokušaćemo da iskoristimo njihove mane. Ako odigramo na našem nivou i ispoštujemo zamisli trenera, bićemo blizu cilja, a to je pobeda”, kazao je Nikčević
Novi Pazar i Rad igraće u nedelju od 14 časova na Gradskom stadionu.

M. Minić

Podeli