Sport

Futsal spektakl u najavi: Novi Pazar – FON (nedelja, 18.00 – RTVNP)

Trener futsalera Novog Pazara Marko Gavrilović rekao je uoči derbija protiv FON-a na domaćem terenu, u okviru trećeg kola Prve futsal lige Srbije, da njegova ekipa trenutno igra s puno vere u sopstvene mogućnosti.

“Istina, ovim momcima samopouzdanja nikada nije ni manjkalo. Zadovoljan sam kako igramo i kako izgledamo na terenu, a i taj mali broj primljenih golova uglavnom je došao kao posledica pada fokusa pri ubedljivom vođstvu, što možda i nije dobro. Posle duge pauze dobro smo radili tokom šest nedelja priprema i to se vidi”, rekao je Gavrilović.

Novopazarci su na vrhu tabele sa maksimalnih šest bodova, dok je FON treći sa tri boda i utakmicom manje.

“FON je godinama igrao agresivno, uz forsiranje tranzicije i prekida. Sada su doveli majstore futsala Marka Pršića, Marka Radovanovića i Srđana Brkića, pa mislim da će na terenu izgledati drugačije. Zbog svega navedenog, očekuje zanimljiv derbi ekipa sa sličnim ambicijama i do sada različitom filozofijom futsala”, kazao je Gavrilović.

Novi Pazar i FON igraće u nedelju od 18 časova pred praznim tribinama dvorane Pendik, uz direktan prenos na Radio-televiziji Novi Pazar.

M. Minić

Podeli