COVID-19Vesti

U Covid bolnici u poslednja 24h primljena četiri pacijenta, na liječenju ukupno devet osoba

Kako je saopšteno iz Štaba za vanredne situacije, u protekla 24h u Regionalnom covid centru Novi Pazar nije preminuo ni jedan covid pacijent a na Infektivnom odjeljenju i dalje se liječi devet pacijenata. U poslednja 24h na dalje bolničko liječenje zadržana su četiri pacijenta, a tri osobe su otpuštene iz bolnice.

Nije bilo transporta pacijenata a nema pacijenata na respiratorima u regionalnom Covid centru.

U Covid ambulanti Doma zdravlja zabilježeno je 75 javljanja pacijenata, od tog broja njih 43 javilo se ljekarima prvi put, zbog simptoma sličnih koronavirusu.

Obavljeno je 50 testiranja brzim testom od čega je 25 uzoraka bilo pozitivno. Od 19 osoba uzet je bris kako bi se obavilo PCR testiranje.

A. Nićiforović

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje tekst i fotografije, nalazi se pod zaštitom važećeg Zakona o autorskom i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od sadržaja sa sajta www.rtvnp.rs bez obzira o kojem se mediju radi, obavezno je obezbediti prethodno pisano odobrenje od RTVNP ili autora. Neovlašćeno korišćenje smatra se povredom autorskih prava i za posledicu može imati pokretanje sudskog spora. Pojedine informacije sa sajta www.rtvnp.rs moguće je prenositi pod uslovom da se vidno navede , u adekvatnom obliku, da je ” informacija preuzeta sa sajta http://www.rtvnp.rs/“ i obavezom poštovanja Zakona o autorskom i srodnim pravima.

Podeli