DruštvoVesti

Rekordna gledanost izbornog programa RTVNP

Radio televizija Novi Pazar bila je u ovoj regiji u izbornom danu najpraćeniji medij. U specijalnom izdanju emisije Vijesti, odmah po zatvaranju birališta, koju su uređivali i vodili Senada Kalić i Aleksandar Nićiforović, u izbornoj noći prvi smo saopštili preliminarne izborne rezultate. Tako smo bili glavni izvor informacija ostalim medijima ali i pravi medijski servis građana Sandžaka i dijaspore.

Radio televizija Novi Pazar u izbornom danu blagovremeno i tačno izvještavala je o aktuelnostima i izbornom procesu koji se odvijao u Novom Pazaru i Sandžaku.

Od ranih jutarnjih časova na svaka dva sata kroz specijano izdanje Vijesti izvještavali smo o svim aktuelnostima i tome kako u Sandžaku protiče izborni proces.

Naši reporteri od 7 časova i otvaranja biračkih mjesta izvještavali su o izlaznosti i regularnosti izbora sa velikog broja biračkih mjesta. Izvještavali smo sa mnogih lokacija, obilazili biračke odbore u gradskom, prigradskom i seoskom području,  kako bi vi cijenjeni gledaoci, koji ste nama dali povjerenje bili tačno i na vrijeme informisani o svemu.

Prvi smo, neposredno po zatvaranju birališta iz više izvora dobijali i objavljivali podatke o tome kako su glasali Novopazarci i građani Sandžaka.

Naši reporteri javljali su se iz izbornih štabova u kojima se proslavljala pobjeda.

Na našim internet platformama do duboko u noć iz časa u čas ažurirali su se podaci i vijesti. Naš portal bilježio je tokom dana rekordnu posjećenost.

Podeli