Sport

Kolašinac pred Dinamo: Sve podređeno pobedi (RTVNP, subota u 17.30)

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas da očekuje pobedu protiv Dinama iz Vranja u predstojećoj utakmici 27. kola Prve lige Srbije i da je sve podređeno tom cilju.

“Uradili smo u pripremi meča sve što je do nas, imali i vrlo dobru kontrolu protiv našeg mladog tima. Priključili su nam se i igrači koji su bili u kovid-bolnici, ali na njih četvoricu još uvek ne mogu da računam. Ako odigramo kako treba, rezultat ne bi trebalo da izostane”, rekao je Kolašinac.

Pazarci će nastupiti i bez teže povređenog Edina Selimovića i nedovoljno oporavljenog Denisa Biševca, dok će Emir Hazirović pauzirati zbog kartona.

Novi Pazar je sedmi na prvoligaškoj tabeli sa 36 bodova, dok je Dinamo na 10. poziciji i ima dva boda manje.

“Teško je predvideti kvalitet fudbala, iza nas je duga pauza. Vratili smo se u trenažni proces, a moraćemo da igramo utakmice u momentu kada bi trebalo da uđemo u pravi ritam rada. Najbitnije je da ne bude povreda”, zaključio je Kolašinac.

Novi Pazar i Dinamo igraće sutra od 17.30 na Gradskom stadionu bez prisustva publike, ali uz direktan prenos na Radio-televiziji Novi Pazar.

M. Minić

Podeli