DruštvoVesti

Zbog radova od sutra izmenjen režim saobraćaja u Omladinskoj ulici

Radovi na asfaltiranju ulica oko Autobuske stanice počinju sutra, najpre u Omladinskoj ulici. Zbog toga će režim saobraćaja biti izmenjen.

Kako najavljuju nadležni sutra će početi asfalterski radovi u Ulici Omladinskoj kod autobuske stanice, zbog čega će režim saobraćaja biti izmenjen i moguć jedino za autobuse. Nadležni apeluju na učesnike u saobraćaju da imaju razumevanja i poštuju izimenjen režim saobraćaja do okončanja radova. U svim ulicama biće postavljena odgovarajuća saobraćjna signalizacija, koja će usmeravati vozače kuda mogu da se kreću.

Podsećamo nakon zamene i proširenja vodovodnih inatsalacija u ulicama oko autobske stanice, pristupilo se I završnim radovima, kada će biti postavljen asfalt u Ulicama Omladinskoj, Moskovskoj, Stane Bačanin, I Ljubljanskoj.

Kako su ranije saopštili nadležni, ove aktivnosti preduzete su zbog dotrajalosti, ali preopterećenja vodovodnih instalacija, pa je doneta odluka izvrši rekonstrukcija kompletne komunalne infrastrukture, kako bi se na najbolji način pratila intezivna izgradnja stambenih zgrada u ovim ulicama.

Podeli