PolitikaVesti

Đerlek: SPP pod rednim brojem osam (8)

Nakon što je Ustavni sud poništio izbornu listu Zavetnici,sve liste koje su se nalazile nakon nje pomerene su za jedan broj. Stranka pravde i pomirenja  na parlamentarnim izborima sada će biti pod rednim brojem osam (8).  Novonastaloj situaciji prilagodiće svoje aktivnosti, objašnjava generalni sekretar te stranke Edin Đerlek.

’’Promena broja mesec dana pre izbora veliki je izazov za svaku stranku. Iako je SPP ranije politički materijal kakvi su bilbordi, transparent i plakati uradila sa brojem deevt (9), nakon što je odluka Ustavnog suda postala pravosnažna, SPP se odmah prilagodila novonastaloj situaciji i počela sa koršćenjem broja osam (8), pod kojim će se naći na listi na predstojećim paralamentarnim izborima’’ objašnjava Đerlek.

On je između ostalog prokomentarisao pisanja pojedinih portala koji su, kaže, u negativnom kontekstu pokušali da iskoriste novonastalu okolnost i naglasio da se stranka koju predstavlja takvom kampanjom neće baviti već će ponuditi program koji ozbiljno tretira brojna pitanja usklađena sa realnim potrebama građana.

 

Senada Kalić

Podeli