COVID-19Vesti

Počeo policijski čas, zabranjen izlazak do subote

Nova zabrana kretanja počela je u 18 časova i trajaće do subote u 5 ujutro. Građani stariji od 65 godina moći će sutra da izađu u šetnju dva puta u trajanju od po sat vremena, u bilo koje doba dana najviše šest stotina metara od mesta stanovanja.

Do sada ukupno 9.009 potvrđenih slučajeva

Prema poslednjim podacima, u Srbiji je koronavirusom zaraženo 9.009 osoba. Borbu sa kovidom 19 izgubilo je 179 pacijenta. U poslednja 24 časa testirane su 6.703 osobe, od kojih je 285 bilo pozitivno. Šest osoba je preminulo u poslednja 24 časa.

 

Još četvoro zaraženo korona virusom

Novopazarski Zavod za javno zdravlje Radio televiziji Novi Pazar potvrdio je da je od poslednjeg izveštaja na teritoriji Novog Pazara od 45 testiranih osoba, četvoro bilo pozitivno na COVID-19. Do ovog momenta u Novom Pazaru od COVIDA-19 obolele su 87 osoba.

Iz privremene Covid bolnice, u kućnu izolaciju je, nakon što je test pokazao da su negativni na korona virus, otpušteno ukupno 27 pacijenata. Trenutno se u privremenoj Covid bolnici u medicinskoj školi “Dva heroja” leči 49 pacijenata.

 

U Tutinu otkrivene četiri osobe pozitivne na koronavirus

U Tutinu su registrovana prva četiri slučaja zaraženih virusom covid 19, i kako se najavljuje, na teritoriji te opštine obavljaće se intenzoivnije uzorkovanje kontakata narednih dana.

 

A. Nićiforović.

Agencije

 

Podeli