Brod ljubavi večeras premijerno na internetu

Večeras u 22h na You tube-u će biti izvedena komedija “Brod ljubavi” Izvanrednog pozoriÅ”ta”, čiji idejni tvorac i osnivač je novopazarski glumac Rifat Rifatović. Predstava je radjena po tekstu NebojÅ”e Romčevića u režiji Tee Puharić.Ā 

Svi zainteresovani za predstavu treba da “zaprate” stranicu Izvanrednog pozoriÅ”ta, gde će naći YouTube link na kome će se predstava emitovati.

Ovo je prvo onlajn pozoriÅ”te a ideja je potekla iz želje da se publici upotpuni vreme tokom vanredne situacije, koju provode u svojim kućama.

“Tokom ‘lajv-a’ na mom Instagram profilu su se javljale brojne kolege koje su pevale, svirale najrazličitije instrumente, recitovale poeziju, govorile čuvene dramske monologe i poigravale se sa stand up formatom. Tu ideju smo samo malo uokvirili, organizovali radnu grupu, koja je osnovala prvo online live pozoriÅ”te u ovim vanrednim okolnostima”, rekao je idejni tvorac novopazarski glumac Rifat Rifatović.

U predstavi “Brod ljubavi” igraju Jelena Filipović, Kristina Pajkić, Tamara Radovanović, Andrijana Simović, Andjela Kiković, Jelena Ranković, Rifat Rifatović, Janko RadiÅ”ić, Darko Bjeković, Vahidin Prelić, Janko Cekić, Vladan Slavković i Branislav Pekar.

Kompozitor je Marko Karanfilovski, scenograf Davor Perunović, dizajn plakata uradio je Vlade Profilović, koji je sa Markom Mutavdžićem i tehnička podrÅ”ka.

Iz ovog novog pozoriŔta uskoro najavljuju joŔ predstava.

 

Podeli