DruštvoVesti

Za asfalt se intezivno priprema krak ulice Ruđera Boškovića

Za asfalt se intezivno prirpema krak Ulice Ruđera Boškovića. Trenutno se izvode radovi na postavljanju ivičnjaka, a gradilište u Trnavi obišli su  predstavnici lokalne samouprave, koji su sa meštanima razgovarali o komunalnim problemima, koje imaju u naselju.

Zamenik gradonačelnika Nebojša Ravić sa sradnicima obišao je Ulicu Ruđera Boškovića, gde se intezivno odvijaju radovi na postavljanju ivičnjaka. Ravić kaže da je realizacija ovog projekta samo jedan od brojnih koji se rade, ali i koji su u planu da se odrade.

“Prošle godine urađena je rekonstrukcija vodovodne mreže u Ulici Ruđera Boškovića krak devet, domaćinstva su priključena na vodovodnu mrežu i danas se rade ivičnjaci. Ovde je ulica pripremljena za asfalt, koji će biti postavljen kada sa radom počne asfaltna baza. Sve što smo do sada obećali smo odradili, radimo ili ćemo uraditi u narednom periodu.  Radiće se nova vodovodna mreža u kraku sedam Ulice Ruđera Boškovića, radiće se asfaltiranje ulice ka Pljevljanima, a u toku su radovi na putu prema crkvi u selu Osoje”, rekao je Ravić.

Oni koji žive u Ulici Ruđera Boškovića zadovoljni su što će uskoro dobiti bolje uslove za život. Najviše će značiti kako kazu za decu, kojih je u ovom delu grada u velikom broju.

Podsećamo građevinska sezona u Novom Pazaru počela je pre nekoliko dana, radi se na projektima od prošle godine, a u 2020.godini  je do sada u planu da se sredi preko 80 ulica.

Podeli