PolitikaVesti

Čašić (SNP): Loklani izbori prioritet

Sandžačka narodna partija (SNP) vodiće na predstojećim lokalnim izborima, koji su im kažu prioritet, pozitivnu kampanju. Na parlamentarnim izborima koji bi trebali zajedno sa lokalnim da budu raspisani za kraj aprila, ta partija podržaće listu Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, rekao je to na konferenciji za novinare član Predsjedništva te stranke Ervin Čašić.

U toj političkoj partiji zadovoljni su postignutim rezultatima na lokalnim izborima 2012. i 2016. godine, kažu da su sa koalicinim partnerima SDP koja je stožer vlasti u Novom Pazaru, ostvarili vrhunske rezultate, tako da vjeruju da će  narod na izborima znati da nagradi one koji su radili u njihovom interesu.

“Želimo da obavestimo javnost da se Sandžačka narodna partija ozbiljno priprema za predstojeće izbore . Okupljamo sve mesne zajednice i želimo da napravimo najbolji rezultat do sada , obićićemo svaku kuću, svakog birača i boriti se za njihovo poverenje . Želim da se zahvalim predsedniku dr Mirsadu Đereleku koji će lično uložiti sve napore, učetstvovati u kampanji i boriti se sa nama za svaki glas. Na parlamentarnim izborima podržaćemo listu Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Lokalni izbori u Novom Pazaru biće prioritet  Sandžačke narodne partije. Postigli smo dobar rezultat i 2012. i 2016. godine, na ovim izborima želimo još bolji rezultat, jer smo dokazali da nam narod veruje . Vodićemo pozitivnu kampanju i uglavnom govoriti o rezultatima koje smo postigli u protekle 4 godine sa našim koalicionim partnerima, jer smo mnogo toga uradili u oblasti infrastrukture grada . Pozivamo naše birače i simpatizere da zajedno gradimo još lepši, bolji i perspektivniji Novi Pazar”, rekao je član Predsjedništva te stranke Ervin Čašić.

Iz SNP pozvali su svoje birače i smpaatizere da kako kažu, zajedno grade još ljepši, bolji i perspektivniji Novi Pazar.

A. Ni.

Podeli