Društvo

SNS nastavlja sa akcijom “Pomozimo komšiji”

Aktivisti Gradskog odbora Srpske napredne stranke nastavili su akciju “Pomozimo komšiji”, koju ova partija spovodi kako bi pomogla ljudima slabijeg materijalnog stanja. Paketi sa osnovnim životnim namirnicima danas su podeljeni i Novopazarki Hediji Bjelak.

Akcija “Pomozimo komšiji” stigla je danas i do Hedije Bjelak, koja u stanu živi sama, a s obzirom na bolest i mala primanja teško da može da pokrije sve troškove. Humanitarna pomoć Srpske napredne stranke u Novom Pazaru joj je dobrodošla, da bar bude zbrinuta osnovnim životnim namirnicama.

“Sama živim, dvoje dece mi je preselilo. Penzija mala i sa tim novcem teško mogu i sve lekove da kupim a gde su režije i sve ostallo. Ova pomoć mi danas mnogo znači i hvala Srpskoj naprednoj stranci koja mi je donela ove namirnice”, kazala je Novopazarka Bjelak.

Prema rečima aktiviskinje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Vildane Mehović, ova akcija ima za cilj da se pomogne svim sugrađanima  slabijeg materijalnog stanja.

„Gradski odbor Srpske napredne stranke će i ubuduće sprovoditi ovu humanitarnu akciju i pomoći će svima kojima pomoć bude potrebna isto tako apelujemo na sve sugrađane, naravno dobre volje, i one koji su u mogućnosti da se priključe jednoj ovakvoj akciji i pomognu, jer njihovo malo nekome će zaista značiti mnogo“ kazala je Mehović.

Aktivistima se u današnjoj poseti pridružio i potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Ravić. Kako je najavljeno, akcija “Pomozimo komšiji biće nastavljena i u narednom periodu.

A. Ademović

 

Podeli