Sport

Melori: Tvrdo protiv Slobode, ali očekujem pobedu

Košarkaš Novog Pazara Majkl Melori rekao je danas da očekuje tvrd meč i pobedu protiv tuzlanske Slobode na domaćem terenu, u 19. kolu regionalne ABA 2 lige.

“Biće to duga i zanimljiva borba, koja iziskuje dosta energije. Želim da odigramo dobru utakmicu i da pobedimo”, rekao je Melori.

On je bio među najboljim igračima Pazara u poslednjim pobedama nad Lovćenom na Cetinju u ABA 2 ligi i Beogradom u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS).

“Imam sve više samopouzdanja i sve bolje se uklapam u sistem trenera (Olivera Popovića). Bilo je dobro na prethodne dve utakmice, nadam se da ću tako i nastaviti”, kazao je Melori.

Četiri kola pre kraja regularnog dela sezone u ABA 2 ligi, Pazar je deveti na tabeli sa sedam pobeda i jedanaest poraza, dok je Sloboda na pretposlednjem, 11. mestu sa skorom 6/12.

Krilni igrač Novog Pazara Tarik Brunčević priznao je da je njegov tim u problemu zbog bolesti beka Nikole Koraća i povrede centra Davida Miladinovića.

“Dolazi nam mlada ekipa, koja dobro trči i igra kvalitetno u odbrani. Očekujemo njihovu zonu, a mi ćemo morati da nametnemo naš ritam. Meč je važan. Uz dobre rezultate u KLS, pobeda može da nam donese ABA 2 ligu naredne sezone”, ocenio je Brunčević.

Novi Pazar i Sloboda igraće sutra od 19 časova u dvorani Pendik.

“Sigurno će biti dobra utakmica. Verujem da neće biti problema, posebno uz podršku naše publike”, zaključio je Brunčević.

M. Minić

 

Podeli