PolitikaVesti

Mladi SNS-a delili stranački informator

Mladi Srpske napredne stranke danas su podelili novi broj informatora sa stranačkim aktivnostima, koje je ta partija realizovala u celoj zemlji. Ovo je bila prilika da mladi SNS-a razgovaraju sa građanima Novog Pazara o njihovim problemima, ali i da im predstave do sada ostvarene rezultate.

Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Pazar danas su razgovarali sa gradjanima Novog Pazara i tom prilikom im podelili najnoviji broj stranačkog informatora u kome su istaknute najznačajnije akcije gradskih odbora naprednjaka širom Srbije. Među tim aktivnostima nalaze se i one koje su novopazarski naprednjaci realizovali u proteklih mesec dana.

Kako je istakao član GrO Sns-a Ljubomir Šubarić ovo je redovna aktivnost “putem koje se građanima predstavlja sve što je urađeno u proteklom periodu, a kroz razgovor sa građanima se dobiju korisne informacije, sugestije ali i kritike šta je nephodno da se radi i u budućnosti.

“Deljenjem stranačkog informatora želimo da predočimo građanima Novog Pazara šta je to Srpska napredna stranka uradila kako u našem gradu, tako i u celoj zemlji. Urađeno je zaista mnogo. Od infrastrukturnih radova do menjanja kanalizacione mreže, obnove škola I vrtića, kilometric asfalta do pomoći starim građanima slabijeg imovinskog stanja. Ono što mogu da obećam ispred Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Pazar jeste da ćemo u narednom periodu raditi još jače I bolje za dobrobit građana našeg grada”, rekao je Šubarić.

Podeli