Sport

Jošanica krenula sa Mojsilovićem

Fudbaleri Jošanice, koje će u nastavku sezone predvoditi trener Stevan Mojsilović, počeli su danas u Novopazarskoj Banji pripreme za nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Zapad.

“Došao sam da pomognem, na poziv prijatelja. Jošanica je na nekom novom početku, a u fokusu je rad sa mladim fudbalerima. Drago mi je što sam ponovo u Novom Pazaru”, rekao je Mojsilović.

Posle brojnih odlazaka tokom zime, prvoj ovogodišnjoj prozivci prisustvovalo je 27 igrača, među kojima su bili i golman Jasmin Koč, Adnan Đerlek, Semir Sadović, Ervin Kurti i Džemil Džamović, ali sa nekima od njih tek slede razgovori o nastavku saradnje.

Klupska legenda i doskorašnji napadač Tutina Sead Hadžibulić imenovan je za sportskog direktora pazarskog srpskoligaša, a u stručnom štabu, uz Mojsilovića, biće i dugogodišnji štoper Jošanice Edin Ferizović.

“Posle odlaska predsednika Elvedina Gicića, manje je novca u klupskoj kasi. Okrenuli smo se mladim igračima iz regiona, od kojih želimo da stvorimo istinske asove i da prihodujemo od njihovih transfera. Želim sreću svima koji su otišli u druge klubove, a naš glavni cilj je opstanak”, kazao je potpredsednik Jošanice Jakub Suljović.

Novopazarski klub trenutno je deveti u Srpskoj ligi Zapad sa 24 boda.

M. Minić

Podeli