Sport

Školarci bodre rukometaše Novog Pazara protiv Kikinde

Rukometaš Novog Pazara, golman Aleksandar Milenković rekao je danas, uoči utakmice sa Kikindom na domaćem terenu, da njegovu ekipu u sedmom kolu Arkus lige očekuje duel protiv ozbiljnog rivala.

“Kikinda je sastavljena od dobrih igrača, uz možda malo slabiju rotaciju. Očekujem tešku utakmicu i pobedu, posebno jer smo domaćini. Raduje što je zdravstvena situacija kod nas bolja nego uoči poslednjeg gostovanja pančevačkom Dinamu”, rekao je Milenković.

Uoči sutrašnje utakmice, koja je zakazana za 18 časova u dvorani Pendik, prvotimci Pazara Milenković, Anes Sefović, Danijel Radisavljević i Hamza Hakić, zajedno sa predstavnicima Kancelarije za mlade, posetili su četiri gradske škole i podelili oko 500 besplatnih ulaznica.

“Drago mi je što na ovaj način promovišemo rukomet jer se među ovom decom možda kruju i budući članovi našeg kluba. U svakom slučaju, mnogo je bolje da budu uz nas nego da to vreme utroše na ulici”, kazao je Hakić.

Posle šest kola, Novi Pazar je treći u elitnom domaćem takmičenju sa osam bodova, dok je Kikinda na četvrtom mestu i ima bod manje.

M. Minić

Podeli