DruštvoVesti

Sanirano stepenište u Rakovcu

Stepenište prema naselju Rakovac su rekonstrusane. Meštani koji žive u tom delu grada kažu da sada bezbednije i lakše dolaze do svojih kuća.

Ovaj prolaz je prečica koju od davnina koristi veliki broj meštana Rakovca. Stepenice su bile u lošem stanju, skoro pa neprohodne. Poslednjih dana urađena je potpuna rekonstrukcija, te žitelji kažu da osim što je prolaz bezbedniji ovaj deo izgleda i lepše.

Direktor JP za uređivanje građevinskog zemljišta Mujo Šaćirović ističe da je uređenje stepeništa od velikog značaja s obzirom da je ovo najkraći put, koji se mnogo koristi.

“Imamo stepenište koje je rađeno devedesetih godina. Povećan je broj stanovnika, a ovo je najkraći put, koji se koristi. U sklopu kompletne akcije radova, koji se izvode na više lokacija u gradu odradili smo I ovo stepenište. Ljudi su zadovoljni, ovo I estetski izgleda I lepše”, rekao je Šaćirović, koji napominje da se svi radovi bez obzira što ih je puno, izvode kvalitetno.

Šaćirović je na kraju dodao da su zahvaljujući lepom vremenu građevinski radovi u Novom Pazaru  u punom jeku. U svakom trenutku aktivno je od 15 do 20 gradiliša, gde se radi priprema za asfalt,  sanacija seoskih puteva, ali i rekonstrukcija vodovodnih instalacija.

Podeli