Društvo

Dan otvorenih vrata u Stambeno-poslovnom objektu ”Drum”

U jednom od najvećih objekata u izgradnji u Novom Pazaru, Stambeno-poslovnom kompleksu ”Drum” organizovan je dan otvorenih vrata. Tom prilikom, zainteresovanim kupcima su pokazana dva završena stana i predstavljen plan izgradnje ovog, po svemu sudeći, velelepnog objekta, u čijem sastavu je 9 hiljada kvadratnih metara poslovnog prostora.

Stambeno-poslovni objekat ”Drum” nalazi se na magistralnom putu Novi Pazar – Sjenica, a opet nedaleko od centra grada. Dan otvorenih vrata organizovan je za potencijalne kupce, koji imaju priliku i da učestvuju u kreiranju budućeg stambenog prostora.

Prema rečima direktorke firme ModernStan Invest Dženise Čmanjčanin, Stambeno-poslovni objekat ”Drum” je jedan od najvećih objekata u izgradnju u Novom Pazaru koji obuhvata 125 stanova, 112 ostava, oko 240 parking mesta i preko 9 hiljada kvadratnih metara poslovnog prostora.

”Cilj današnjeg okupljanja je promovisanje dva gotova pokazna stana po sistemu ”ključ u ruke” i pružanja mogućnosti kupcima da i oni učestvuju u stvaranju nekretnina novih dimenzija. S obzirom da je objekat u izgradnji, kupci mogu da biraju mogućnost da po svojoj želji uređuju stan i na taj način dobiju dom skrojen po njihovoj meri”, izjavila je Čmanjčanin.

Slična promomcija, kako se najavljuje, biće organizovana i za poslovni prostor objekta ”Drum”, gde će na opovršini od 9 hiljad kvadratnih metara biti izgrađeni tržni centar, super market i dečiji vrtić. Prva faza izgradnje trebalo bi da bude završena do 20.juna 2020. a druga do kraja naredne godine.

S.Lj.

 

Podeli