DruštvoVesti

Građevinska senozna i dalje u punom jeku

 

Građevinska sezona za JP “Vodovod i kanalizacija” i dalje traje. Na nekoliko lokacija u gradu izvode se radovi na postavljanju vodovodne, kišne i kanalizacione mreže. Danas se radilo u dva kraka Pribojske ulice.

Izgradnja vodovodne, kišne i kanalizacione mreže, stanovnike oba kraka Pribojske ulice je obradovala jer, kako kažu, za njih posle mnogo godina, to je od velikog značaja.

Direktor JP “Vodovod i kanalizacija” Hanefija Brničanin, kaže da će se svi radovi, na svim lokacijama izvoditi sve dok vremenski uslovi to budu dozvoljavali.

Brničanin je podsetio da se radovi izvode i u Prištinskoj ulici a da se u Ulici Stane Bačanin  radi na izgradnji polukolektorske mreže gde je profil kanalizacione cevi F400 koja će praktično služiti za ceo taj deo grada a ujedno, u istoj ulici se radi i na izgradnji vodovodne mreže. Radovi se izvode i u kracima Omladinske, Ljubljanske i Moskovske ulice. On je za početak naredne sedmice najavio radove na izgradnji kišne i fekalne kanalizacije u Ulici Dimitrija Tucovića i Biserovačkoj ulici.

B.V.

Podeli