PolitikaVesti

Ljajić: Razgovaraćemo o koaliciji

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić bio je sinoć gost emisije ”Oko” na programu Radio televizije Srbije (RTS).

Govoreći o predstojećim izborima Ljajić, koji je i lider Socijaldemokratske partije Srbije kazao je da će sa liderom naprednjaka (SNS) Aleksandrom Vućićem razgovarati o koaliciji.

Ljajić je izrazio uverenje da je njegova stranka (SDPS) u proteklom periodu bila korektan partner, da je ostvarena dobra saradnja, te da će se videti čime će rezultirati ti razgovori.

Govoreći o izbornom procesu, Ljajić je naglasio da je intencija Vlade Srbije da vrati poverenje u izborni proces, u skladu sa čime su, objašnjava dalje, predložene i određene mere.

Cilj je, kaže Ljajić, izborni proces učiniti kredibilnim i vratiti ljudima poverenje u izbore.

Na taj način će se, ističe Ljajić, staviti tačka na priču o tome kako su oni koji su na vlasti u povoljnijoj poziciji u predizbornoj kampanji ili tokom izbora, u odnosu na opoziciju.

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić ponovio je stav da bez obzira na rezultat koji njegova stranka ostvari ili bude deo vlasti, on neće biti ministar.

 

Senada Kalić

 

 

 

Podeli