Sport

Ilić: Mladi iskoristili šansu

Trener odbojkaša Novog Pazara Goran Ilić rekao je da su mladi igrači tog superligaša iskoristili šansu na turniru u Brčkom, gde su zabeležili pobedu protiv domaćeg Jedinstva i poraz u finalu od Partizana.

“Video sam dobre i loše stvari. Odigrali smo prijateljski meč protiv domaćina, koji smo dobili, kao i polufinale protiv istog rivala. U finalu smo poraženi od Partizana zbog grešaka u finišu setova. Zadovoljan sam kako su naši mladi igrači iskoristili šansu”, rekao je Ilić.

Takmičenje u Superligi Srbije počeće 4. oktobra, a prvi rival Novog Pazara u dvorani Pendik trebalo je da bude Mladi radnik.

Ipak, ta utakmica će najverovatnije biti odložena zbog učešća Požarevljana na Balkanskom kupu u Strumici.

“Radimo, imamo i nekih problema, ali nadam se da ćemo ih ubrzo rešiti. Neprijatno sam iznenađen izdanjem naših stranaca (Aleksandra Vasiljeva i Relije Diksona Spelera) u Brčkom, pa ćemo ih možda zameniti boljima. Dobar igrač se lako uklopi, pa mislim da ćemo biti spremni za početak prvenstva”, zaključio je Ilić.

Osim trenera Ilića, koji je nasledio Dejana Vulićevića, u Pazar je tokom leta stigao organizator igre Aleksandar Ivković, kao i povratnici, srednji bloker Enes Duštinac i primač servisa Alija Bekrić.

Ekipu su napustili tehničari Konstantin Lesik i Nemanja Sretenović, korektor Karlos Alomija, primač Marko Radosavljević, te srednjaci Aleksa Polomac i Vuk Milutinović.

M. Minić

 

Podeli