Sport

Matić: Da nastavimo s pobedama na domaćem terenu

Trener fudbalera Novog Pazara Slavko Matić rekao je danas da veruje da će njegovi igrači pronaći rešenje za ekipu Budućnosti iz Dobanovaca, iako su posle promene na klupi rivala primetne određene novine u igri.

“Budućnost ima neki kvalitet, ali gledamo sebe. Želimo da nastavimo da pobeđujemo kući. Problem je naša poslednja linija, zbog kartona Slobodana Rubežića i povreda Lazara Pajovića i Emira Hazirovića, ali nema kukanja. Na teren će najboljih 11”, rekao je Matić.

Uoči šestog kola, Novi Pazar je šesti na prvoligaškoj tabeli i ima osam bodova, dok je Budućnost iz Dobanovaca na 13. poziciji sa pet osvojenih bodova.

Igrač Pazaraca Enver Alivodić priznao je da ne poznaje dovoljno ekipu Budućnosti, ali je ocenio da je njegov tim u usponu i da uz podršku navijača ne bi trebalo da bude problema.

“Ako ponovimo to što smo radili na treningu, nadam se pozitivnom rezultatu. Trenutno nisam maksimalno spreman, ali mogu da igram nekih 30 minuta, možda i više. Radimo na tome da što pre dostignem fudbalere koji su tu od starta i koji su izneli teret dosadašnjih mečeva”, kazao je Alivodić.

Trener Matić naveo je da očekuje da Alivodić njegovoj ekipi donese dodatnu sigurnosti i da uz Irfana Vusljanina bude lider na terenu.

“Alivodić je veliki profesionalac i zaista je zadovoljsto raditi s takvim momkom. Drago mi je što je ponovo tu, sigurno je da će nam doneti kvalitet. Treba samo da budemo strpljivi. Kao i navijači, očekujem da ga vidim u timu”, najavio je Matić.

Novi Pazar i Budućnost iz Dobanovaca igraju sutra od 19 časova na Gradskom stadionu.

M. Minić

 

Podeli