SportVesti

FK Novi Pazar: FSS da nas zaštiti od vanfudbalskih dešavanja

Fudbaleri Novog Pazara remizirali su u prvom meču Prve lige Srbije sa ekipom Sinđelića. Posle 90 minuta bilo je 1:1 a iz novopazarskog prvoligaša smatraju da su oštećeni na ovom susretu.

Prema rečima člana UO Asima Duštinca u Beogradu je doživljena “velika sudijska nepravda”.

“Velika sudijska nepravda nam je otvorila oči i pkazala da se moramo suočiti sa preprekama koje nemaju veze sa sportom i fudbalom. Molimo i apelujemo na FSS da obrate pažnju na sudijsku organizaciju, posebno na pojedince kojima sigurno tu nije mesto” – istakao je Duštinac apostrofirajući posebno pomoćnika glavnog sudije Iliju Lovrića.

On je istakao da je FK Novi Pazar oštećen za dva penala, poništen regularni gol a sviran je i nepostojeći ofsajd kod stopostotne šanse.

“Mi znamo da su sudijske greške moguće i da su nekad i sastavni deo fudbalske igre ali krajnje perfidno i zlonamerno sudjenje cele utakmice na štetu FK Novi Pazar ne možemo i nećemo prihvatiti kao greška sudija. Pozivan još jednom predsednika FSS Slavišu Kokezu da nas zaštiti od ovakvih vanfudbalskih dešavanja” – naveo je Duštinac i dodao da će u narednom periodu svaka utakmica FK Novi Pazar biti snimana sopstvenim kamerama.

Naredni meč fudbaleri Novog Pazara igraju u subotu pred svojim navijačima a u goste dolazi ekipa Zlatibora.

K. R.

Podeli