DruštvoVesti

Fantastična Džejla Ramović iz Goražda je pobednica muzičkog takmičenja Zvezde Granda

Mlada Goraždanka Džejla Ramović, koja je tokom ove sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda oduševljavala publiku širom regiona, večeras je i opravdala ulogu favorita te je odnela pobedu u vaoma jakoj konkurenciji.

Džejla je u finalu nastupila prva, a publici i žiriju se predstavila s dve pesme i to “Ima jedan svet” Zorice Kondže i “Nismo smeli” Marije Šerifović. Ova mlada i izuzetno talentirana pevačica imala je sjajan nastup, a zablistala je u prekrasnoj haljini.

Odluka o pobedniku donesena je evrovizijskim sistemom bodovanja, a muzičke veštine ocenjivali su zajedničkim snagama publika te oko 30 regionalnih muzičkih imena.

U finalu se ukupno 16 kandidata iz celog regiona borilo da ponese laskavu titulu Zvezde Granda, a osim Džejle Ramović, BiH su na ovom takmičenju predstavljali i Ahmed Orahovčić, Alem Kadić, Armin Jusufović i Sanel Smolo.

Ostali kandidati bili su Stefan Petrović Kosmajac, Milica Atanacković, Nevena Stojanović Nensi, Benjamin Kličić, Nevena Stojković, Katarina Jovanović, Filip Pecovski, Martinijan Kirilovski, Ognen Zdravkovski, Milica Čikarić i Darko Kocevski Darinos.

Drugo mesto osvojila je Milica Čikarić, dok je trećeplasirani Sanel Smolo, također bh. predstavnik.

Osim što će imati priliku da snimi jednu pesmu i spot za Grand produkciju, Džejla Ramović je takođe dobila i luksuzni automobil Škoda Rapid, ali će imati priliku i nastupati na muzičkom festivalu “Ulaz” u Beogradu.

Podsećamo da je Džejla Ramović još 2016. godine kao 13-godišnja devojčica odnela pobedu u srbijanskom muzičkom showu “Neki novi klinci”, u kojem su učestovovala deca do 15 godina, koja joj je omogućila da snimi dve autorske pesme i da se na taj način predstavi široj publici.

 

Izvor: Indeksonline

Podeli