Sport

Krstić pred Dinamik: Dobar utisak za kraj

Košarkaš Novog Pazara Nemanja Krstić rekao je danas da utakmica protiv Dinamika u Beogradu ne odlučuje mnogo, ali da priželjkuje da njegova ekipa ostavi dobar utisak u poslednjem kolu Superlige.

“Očekujem borbu jer se između dva kluba razvilo rivalstvo. Pobedili smo ih na kraju Košarkaške lige Srbije i izborili ABA 2, bilo bi lepo da to ponovimo. Na startu Superlige imali su veliki motiv da nas dobiju u našoj dvorani i uspeli su. Verujem da ćemo se revanširati”, rekao je Krstić.

Uoči 10. kola, oba tima imaju po četiri pobede i pet poraza, pa zauzimaju treće i četvrto mesto na tabeli B grupe Superlige.

U plej-of će prvoplasirani Partizan i Mega, koji će se boriti za titulu sa dve najbolje ekipe iz A grupe, a to su Crvena zvezda i FMP.

“Mislim da bi bilo mnogo bolje da Superliga ima veći značaj i da donosi nešto konkretno, svi bismo bili mnogo motivisaniji. Ovako su obezvredili takmičenje”, ocenio je Krstić.

“ABA ligaši su pokazali da su jači i organizovaniji, jedino smo mi slavili protiv tima iz regionalne lige. U plej-ofu, prednost dajem Crvenoj zvezdi”, dodao je on.

Utakmica između Dinamika i Novog Pazara na programu je sutra od 19 časova u Sportskom centru Master.

M. Minić

Podeli