DruštvoVesti

Asfaltiranje puteva u gradskom, prigradskom i seoskom području istom dinamikom

Još jedan radni vikend za gradonačelnika Novog Pazara i njegove saradnike. U selu Izbice asfaltirana je dionica puta u dužini od oko 500 metara. Radove su obišli i sa mještanima tog kraja razgovarali gradonačelnik Biševac i njegovi  saradnici.

Mještani tog dijela Novog Pazara zadovoljni su zbog asfaltiranja dionice puta od 500 metara, koja vodi od seoskog groblja do izlaza na glavni lokalni put. Zadovoljni mještani Izbica ističu da je ova vlast za njih realizovala mnoge važne infrastrukturne projekte, te da su u velikoj mjeri unapređeni uslovi života u tom selu.

Na teritoriji Novog Pazara aktivno se i ovog vikenda radi na više lokacija. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac srećan je jer je Gradska uprava u mogućnosti da se istovremeno asfaltira i infrastrukturno uređuje Novi Pazar i u centru, na periferiji ali i seoskom području.

Biševac dodaje da su građani na poslednjim izborima ovoj vlasti dali amanet i povjerenje kako bi stalno radili na unapređenju uslova življenja i za dobro svakog čovjeka ovog grada, ali i za one koji ga posjećuju, obzirom da Novi Pazar postaje i turistički centar regiona.

Gradska uprava Novog Pazara izgradila je u ovom selu i tri mosta, postavljena je ulična rasvjeta a izgrađen je i seoski dom. Nedaleko je izgrađena i mini brana u okviru projekta koji Novi Pazar štiti od poplava.

A. Ni.

 

 

 

Podeli