PolitikaVesti

Jolović (SNS): Država Srbija neće dozvoliti fašizam i obračunaće se sa huliganima

Narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Pazaru Nikola Jolović oštro je osudio današnji pokušaj upada članova Saveza za Srbiju, predvođenih liderom “Dveri” Boškom Obradovićem, u Skupštinu grada Beograda gde je izmedju ostalog došlo i do verbalnog sukoba sa ženama iz Skupštine grada. Jolović je izmedju ostalog rekao u izjavi dostavljenoj medijima da “drzava Srbija neće dozvoliti fašizam i da će znati kako da se obracuna sa huliganima”.

U izjavi dostavljenoj medijima Jolović ističe da je “neverovatno da je, kako navodi, ljoticevac i osvedoceni fasista Boško Obradović opet pokušavao da sa šačicom svoje rulje udje u zvanicne institucije drzave Srbije nasilno i pod pretnjom batinama”.

“A na koga je nasrnuo danas, na zene, majke, sestre, na žene koje su u tom trenutku bile na svojim radnim mestima. Neverovatno je dokle ide taj idiotizam i bezobrazluk fašiste Obradovića i njegovih istomišljenika. Čestitam ovih hrabrim zenama na tome što su svojim životima odbranile institucije republike Srbije, a Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem je još jednom pokazala strpljenje. Naglašavamo da država Srbija neće dozvoliti fašizam i da će znati da se obračuna sa huliganima. Još jednom čestitam ženama na hrabrosti koju su danas pokazale” – stoji u izjavi dostavljenoj medijima narodnog poslanika SNS-a Nikole Jolovića.

Podeli