DruštvoVesti

Članovi Foruma mladih SDP obradovali dame u Banji i Domu za stare

Na Međunarodni dan žena omladinci Sandžačke demokratske partije dijelili su ruže sugrađankama i u centru Novog Pazara, Studentskom trgu, Novopazarskoj banji i Gerontološkom centru.

Ovako široka akcija podjele ruža realizovana je sa ciljem da se dođe i do dama koje su na svom radnom mjestu, na pregledu kod ljekara ili pak su korisnice usluga Novopazarske banje i Gerontološkog centra. Ideja je da im se ukaže poštovanje i pažnja od svih članova zajednice. Pripadnice ljpešeg pola u centru grada i brojnim ustanovama bile su iznenađene gestom Foruma mladih SDP-a, a današnju akciju ocijenjuju kao jako prijatnu.

“Sve dame su od strane naše partije uvažene tokom cijele godine, danas je ta pažnja manifestovana i kroz simbolično darivanje ruža. Posebno smo srećni jer smo obišli naše nane, bake, majke i sestre u Novopazarskoj banji i Gerontološkom centru i tako im doprinjeli lijepom raspoloženju”, rekao je ispred Foruma mladih SDP Rijad Ikić.

Iznenađujuće je kako je oko 2.000 ruža podijeljeno za kratko vrijeme. Nije bilo dame koja je odbila ovaj skromni simbol pažnje, što jasno govori da im je i ovogodišnja akcija Foruma mladih najbrojnije stranke u Sandžaku jako prijala.

A. Ni.

Podeli