DruštvoVesti

Arhitektonski studio “ARSA” pobjednik konkursa Kulturnog centra

Arhitektonski studio „ARSA“ pobjednik je konkursa koji je Kulturni centar Novi Pazar raspisao za uređenje letnje bašte te ustanove kulture. Odlukom stručnog žirija najbolja ideja i projekat nagrađeni su sa 80.000 dinara, drugoplasirani na ovom konkursu osvojio je 40 hiljada a kandidatu sa trećeplasiranim radom pripada 20 hiljada dinara.

Kulturni centar Novi Pazar pobjednike konkursa, ove mlade ljude iz Arhitektonskog studija „ARSA“ predstavio je kao pojedince koji mijenjaju zajednicu na bolje. Na pobjedničkom projektu naporno je radio cijeli tim Studia „ARSA“, a ovo je njihov šampionski poduhvat. (slika ispod)

Početkom ovog mjeseca njima je ukazana i velika čast, kada im je saopšteno da je njihov projekat na međunarodnom konkursu za uređenje Savskog trga u Beogradu zauzeo visoko četvrto mjesto, te da im je projekat otkupljen za iznos od 5. 000 eura.

Arhitektonski studio „ARSA“ prepoznatljiv je i po društveno odgovornom odnosu prema zajednici, a novčano i stručno pomažu studentima arhitekture.

A. Ni.

 

Podeli