DruštvoVesti

Gradonačelnik priredio koktel za penzionere

Za generaciju radnika Gradske uprave, preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad, i prosvetara koji su  svoj radni vek u novopazarskim školama okončali ove godine, a na inicijativu gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca, priređen je koktel u svečanoj sali Kulturnog centra. U znak zahvalnosti radnicima koji su otišli u penziju uručeni su i simbolični pokloni.

„Dragi prijatelji, želeli smo da vam se na skroman način zahvalimo na svemu što ste tokom radnog veka dali svom gradu, gradeći reputaciju Novog Pazara na način kako se gradi i čuva dom. Vaša generacija je primer mlađim kolegama da se profesionalno i odgovorno odnose prema poslu a prijateljski jedni prema drugima i ljudima koji im se obraćaju. Trasirali ste jasan put kojim ćemo svi mi kao  sa kojima ste sarađivali, sa zadovoljstvom nastaviti”, poručio je gradonačelnik Biševac.

On je, uz želje za dobro zdravlje  i nadu da će „zaslužene penzije koristiti duže nego što su primali plate”penzionisanim radnicima, tradicionalno, uručio prigodne poklone.

Oni su otišli u zasluženu penziju, ali nisu zaboravljeni. Smena generacija je prirodan proces, a ovakva druženja svima ostaju u lepom sećanju.

S.Lj.

Podeli