Društvo

“Otvorena ruka” i danas pokazala humanost

Humanitarna organizacija “Otvorena ruka” danas je članovima  Saveza slepih i slabovidih i Saveza gluvih i nagluvih podelila skromne pakete koji su sadržali prehrambene i higijenske proizvode. “Svaki vid pomoći njima je dobrodošao”,  istakli su predstavnici ovih organizacija kao i sami članovi.

Predsednik humanitarne organizacije “Otvorena ruka”, Edin Kolašinac , istakao je da su oni danas prvenstveno došli da se druže sa članovima, da saslušaju njihove probleme i potrebe, da se dogovore oko mogućnosti rešavanja istih i naglasio da je ovo kataegorija građana kojoj prvenstveno treba pokazati da svi trebamo živeti sa njima a ne pored njih i nikako ih ne smatrati građanima drugog reda. Kako je istakao, ovim ljudima svaki vid pomoći je dobrodošao pa je “Otvorena” ruka” danas podelila skromne pakete u vidu osnovnih životnih namirnica.

“Zahvaljujem pre svega Savezu gluvih i nagluvih” čiji sam član već šest godina koji nam izlazi u susret bilo koji problem da imamo, tu su za nas 24h kada god ih pozovemo a to svima nama puno znači” kazao je Dušan Milenković iz Raške i ujedno zahvalio humanitarnoj organizaciji “Otvorena ruka” na doniranim paketima.

Džemila Grišević članica Saveza Slepih i slabovidih takođe je izrazila zahvalnost svima koji misle na njih, koji ih obilaze i pomažu i drago joj je da još uvek ima humanih ljudi.

Inače, ova saveza, dve uspešne organizacije,  bezrezevno pomažu svojim članovima i imaju dobru saradnju sa svim institucijama i humanitarnim organizacijama koje se uvek odazivaju kada je pomoć potrebna kao u ovom slučaju što je uradila “Otvorena ruka”.

 

B.B.

Podeli