Sport

Popović: Da iskoristimo dobar ritam u Subotici (subota, 19.30)

Trener košarkaša Novog Pazara Oliver Popović rekao je danas da je njegova ekipa ušla u normalniji ritam treninga i da očekuje dobru partiju na predstojećem gostovanju u Subotici.

“Teška utakmica, Spartak je dobra ekipa sa dva stranca. Kući su ispustili dobijen meč protiv Borca, ali slavili su u Valjevu. Pokušaćemo da iskoristimo dobar ritam. Idemo na pobedu, a videćemo u subotu koliko je to realno”, rekao je Popović.

Uoči sedmog kola, Novi Pazar je deobi od drugog do četvrtog mesta u Košarkaškoj ligi Srbije sa pet pobeda i porazom, dok Spartak ima polovičan učinak i plasiran je između pete i sedme pozicije.

“Bilo je teško bilo šta očekivati pre početka sezone jer smo imali potpuno nov tim. Uprava i navijači su dovoljno strpljivi, shvataju da smo na dobrom putu. Trudili smo se da oformimo konkurentnu ekipu i potajno smo se nadali ovakvom startu”, naveo je Popović.

On je ocenio da je jedini poraz Novog Pazara, od Dunava u Staroj Pazovi, došao kao posledica nesrećnih okolnosti.

“Loša utakmica, zasluženo izgubljena. Igramo u talasima dobro, isto tako u talasima i loše. Trudićemo se da ubuduće budemo konstantniji”, kazao je Popović.

Košarkaši Spartaka i Novog Pazara igraju u subotu od 19.30 u “Dudovoj šumi”.

M. Minić

Podeli