Društvo

Glasali Ugljanin i Kačapor

Nosilac Liste Samoopredjeljenje Sulejman Ugljanin glasao je oko 9 časova na biračkom mjestu broj 55 u osnovnoj školi Desanka Maksimović. On je na glasanje došao sa suprugom uz pratnju članova porodice. Predsjednik biračkog odbora na ovom mjestu kaže da su izbori startovali bez problema, a da je izlaznost do 9 časova bila oko 7% od ukupnog broja birača.

 

Nosilac liste “Vakat je” Sait Kačapor glasao je na biračkom mjestu 49 u osnovnoj školi Vuk Karadžić. On je na glasanje došao sa suprogm i članovima porodice. Ni na ovom mjestu nije bilo problema kada je u pitanju izborni proces.

Izbori na birčakom mjestu 52 broj u osnovnoj školi Rifat Burdžović Tršo proziču ustaljenim tokom i bez problema. Prema riječima predsednika biračkog odbora, Halila Bačevca, na ovom izbornom mjestu do 12 časova na izbore je izašlo 16 procenata birača. On očekuje veću izlaznost u poslepodnevnim časovima.

Slična situacija je i na biračkim mjestima u Ekonomsko-trgovinskoj školi. Kako kaže predsednik biračkog odbora broj 34 Selver Hodžić do 12:30 je izašlo  do 20% birača. Očekuje se veća izlaznost građana nakon 17 časova.

Podeli