PolitikaVesti

LDP: Ko sa Šešeljem pravi saveze ne misli dobro Bošnjacima

Gradski odbor Liberalno demokratske partije Novi Pazar pozvao je svoje članove i simpatizere da na nedeljnim izborima za Bošnjacki nacionalni savjet podrže listu VAKAT JE- Prof. dr Sait Kačapor i tako, kako navode,  daju podršku sugrađanima koji su vodili najčistiju i najpošteniju kampanju za ove izbore.

Iz LDP-a navode da podržavaju ljude koji čine listu ’’VAKAT JE’’ pre svega jer sa njima deli iste vrednosti i ciljeve, pogled na svet i brigu o budućnosti Bošnjaka.

’’Sama kampanja je obeležena brojnim nečasnim radnjama u kojima su pojedinci tražili šansu za sebe tako sto su podmetali lazži onima sa kojima se ne slažu. Od političkih protivnika stvarani su neprijatelji, a umesto debate finiš kampanje se pretvorio u brutalne napade na ljude sa ove liste, sve u želji da se na mržnji i agresiji profitira. Oni koji su tako nesto pokusali, moraju doživeti ubedljiv poraz u nedelju, a taj poraz im mora biti opomena da se mi kao komšije i prijatelji možemo neslagati oko poltike, možemo imati drugačije poglede i stavove, ali ne smemo dopustiti da iko ugrozi mir koji medju nama vlada’’ saopštila je LDP.

Iz te stranke ističu da onaj ko sa ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem pravi saveze, taj ne misli dobro ni Bošnjacima ni zajednici i zato, tvrde,  lista ’’VAKAT JE- Prof. dr Sait Kačapor’’ predstavlja branu ideji da se može danas bratimiti čak i sa Seseljem ako se iz toga izvlači politička korist.

’’Stojimo zato zajedno sa prijateljima sa liste koju smo podržali naspram toga i daćemo posledni delić svoje energije da se Bošnjaci u nedelju raduju, kao sto ćemo pokazati da naše odnose, međusobno razumevanje i poštovanje ne mogu da pokvare političari koji su pokazali da su na sve spremni, vodeći se sebičnoscu i ličnim potrebama’’

LDP je, kažu, na ovim izborima odabrao da podrži listu koja je sastavljena od ljudi koji su potrebni svakom društvu, a građani masovnom podrsškom u nedelju treba da potvrde što je svima jasno, da je ta lista sačuvala čast i obraz Bošnjackoj zajednici i to je navodeu LDP-u, nešto što služi sa svako poštovanje.

Podeli